Campbell Residence Woollahra

Campbell Luscombe Architects

RESIDENTIAL



You own this project.

You voted for this project on

About this Project

A small kitchen in a separate alcove that is adjacent to one of the residences main living spaces. A palette of neutral Polytec colours was used for under bench and overhead cupboards and a Polytec timber finish appliance wall. Colour and texture define surfaces through fine grid lines making each plane distinctive. The polytec finishes are set between a rich oak floor and a gilded cork curved ceiling, creating a warm glowing ambience complimented by a large glazed baroque artwork splash back.


Designer/Specifier

Campbell Luscombe Architects


Photographer

Leo Campbell


Builder

Direct Building Solutions


Architect

Campbell Luscombe Architects


Joiner

JP Finsbury


Products

  • Castel Legato (LEGATO super matt doors & panels)
  • Silk Legato (LEGATO super matt doors & panels)
  • Sepia Oak Ravine (RAVINE embossed wood grain doors & panels)