Adelaide Therapy Hub

Michelle Attard Design Studio

COMMERCIAL



You own this project.

You voted for this project on

About this Project

This was a renovation of an existing office space to bring our clients warmth, colour and texture. This was achieved by using Steccawood in Natural Oak Ravine and Blossom White throughout the space. Steccawood was used as a ceiling feature and partition to the copy area which brought texture and life to an otherwise forgotten space. We also utilised Steccawood on the rear feature wall to the boardroom and to the directors desk to create a point of difference.


Designer/Specifier

Michelle Attard Design Studio


Photographer

Jamie Lee Hicks


Builder

Internos Home Improvements


Joiner

Pfeiffer Kitchen & Cabinets


Products

  • Natural Oak Ravine (STECCAWOOD)
  • Natural Oak Matt (BENCHTOPS & laminate)
  • Blossom White Woodmatt (BENCHTOPS & laminate)