Entertainer's Pavilion

SAAJ Design P/L

RESIDENTIAL



You own this project.

You voted for this project on

About this Project

The new pavilion has a contemporary relationship and interpretation to the existing Edwardian style of the house. The pavilion is connected to the outdoor spaces and has a direct connection with a BBQ / outdoor kitchen. Dark moody tones & texture in the black wenge ravine contrasts the lush landscape greenery, creating a seamless flow from indoors to outdoors. Black detailing is followed through too. The pavilion extension was designed to celebrate outdoor entertaining and activity.


Designer/Specifier

SAAJ Design P/L


Photographer

Dylan James


Builder

Becker Building P/L


Architect

SAAJ Design P/L


Joiner

Gale St Joinery


Products

  • Black Wenge Ravine (RAVINE embossed wood grain doors & panels)