Flinders Foundation Welcome Desk

John Arnold Shopfitters

COMMERCIAL



You own this project.

You voted for this project on

About this Project

To provide a welcome desk to the foundation's building that functions for staff and visitors to seek guidance and help to work and move through the building with ease. The desk needed to aesthetically be coherent with the wellness centre next door by using alike materials and colour palette. The desk had to be capable of providing information even when understaffed via media (tv) for after hours visitors.


Designer/Specifier

Commercial Interiors Group and John Arnold Shopfitters


Photographer

John Arnold shopfitters and Flinders Foundation


Builder

John Arnold Shopfitters


Joiner

John Arnold Shopfitters


Products

  • Natural Oak Ravine (RAVINE embossed wood grain doors & panels)