Flinders Hospital Wellness Center

John Arnold Shopfitters

COMMERCIAL



You own this project.

You voted for this project on

About this Project

To design and build a space that gives cancer patients a place to wait in comfort and supports their overall well being. To give patients a place to gather information whilst waiting, have a cuppa tea, and have group sessions and individual consultations. The space had to reflect a serene environment and yet be functional to withstand the general public coming and going. This was achieved using colours and materials in commercial grades but that was gentle on the eye and touch.


Designer/Specifier

Commercial Interiors Group & John Arnold Shopfitters


Photographer

John Arnold shopfitters and Flinders Foundation


Builder

John Arnold Shopfitters


Joiner

John Arnold Shopfitters


Products

  • Natural Oak Ravine (RAVINE embossed wood grain doors & panels)
  • Natural Oak Ravine (STECCAWOOD)
  • Natural Oak Ravine (BENCHTOPS & laminate)
  • Blossom White Matt (COMMERCIAL COMPACT laminate)