Miele, Keysborough

This Office Design Pty Ltd

COMMERCIAL



You own this project.

You voted for this project on

About this Project

To create a premium workspace that referenced the history and heritage of this 120 year old business whilst giving a contemporary nod to the agricultural heritage of the farmland site. Key design principles included drawing more natural light through the office and creating a sense of flow with spaces that revealed themselves. We wrapped an enclosed meeting pavillion in Polytecs full height black timber dowel steccawood to reflect the wood clad barns that might have been in years past.


Designer/Specifier

James Bleakman, Director, This Office Design


Photographer

Saville Coble, Luminous Studios


Builder

Project One


Architect

This Office Design


Joiner

Showcase and Display Systems


Products

  • Black Woodmatt (STECCAWOOD)
  • Black Woodmatt (MELAMINE doors & panels)