Balmoral Residence

Interiors By Maz

RESIDENTIAL



You own this project.

You voted for this project on

About this Project

A bland glossy monochromatic kitchen with large expanses of granite was in need of modernizing. The new owners, a young family with more traditional tastes, were working on a tight budget. The layout was good, but some finishes and fixtures were dated. The existing cabinetry and gloss tile flooring were both in good condition. The granite benchtop was to stay, so the trick was to come up with a design that complemented this focal point and freshen up the entire space.


Designer/Specifier

Interiors By Maz


Photographer

John Downs Photography


Builder

HQ Constructions


Joiner

The Kitchen Crew


Products

  • Natural Oak Ravine (RAVINE embossed wood grain doors & panels)