Lumiere Black Rock

Lowe Living

RESIDENTIAL



You own this project.

You voted for this project on

About this Project

Lumiere was inspired by the contrasting materiality of Black Rock and Half Moon Bay. The contrast in; colour, texture and form and is punctuated by the HMVS Cerberus breakwater wreck just off the shoreline. Spread over 2 floors plus basement, this building showcases 6 generously sized apartments featuring 3 bedrooms and 2 bathrooms. Internally, the material finish consistently combines natural stone with timber and polytec accents and feature curves throughout.


Designer/Specifier

Lowe Living


Photographer

Dave Kulesza


Builder

Lowe Create


Architect

Warren and Mahoney


Joiner

Hawkfine


Products

  • Cinder Matt (MELAMINE doors & panels)
  • Coastal Oak Woodmatt (MELAMINE doors & panels)
  • Canterbury Grey Matt (MELAMINE doors & panels)