Roseville House

StudioJLA - Justin Loe Architects

RESIDENTIAL



You own this project.

You voted for this project on

About this Project

Located along a treelined street in Roseville, this major alterations and additions to a Californian Bungalow aim to provide the perfect family home for modern day living. The renovations include the reconfiguration of the existing residence for open plan living. The proposal aims to improve the thermal performance of the dwelling by adding a large void, with an atrium equipped with retractable louvres to allow for the northerly aspect to reach the living areas.


Designer/Specifier

Studio JLA


Photographer

M&PG Projects


Builder

M&PG Projects


Architect

Studio JLA


Joiner

A Z Kitchen Renovations


Products

  • Bottega Oak Woodmatt (MELAMINE doors & panels)