Voir House Kitchen

Content Interiors

RESIDENTIAL



You own this project.

You voted for this project on

About this Project

Simple and elegant, the kitchen design was inspired by the large Black Walnut tree that frames the home's backyard. The existing floorplate was retained but the removal of the chimney and pantry walls provided space to create a larger, more functional family kitchen. Despite its small footprint the soft green of the joinery provides depth and personality to the space. The terrazzo benchtop is warmed by touches of timber tones and enhanced by the custom handles in blue/grey.


Designer/Specifier

Annie Studd, Content Interiors


Photographer

Sameer Virkar


Builder

John Arvanitis


Products

  • Topiary Smooth (MELAMINE doors & panels)
  • Topiary Smooth (BENCHTOPS & laminate)